Riktlinjer gällande covid -19

01.04.2020

Bästa kund,

För oss på evexia är säkerheten och omsorgen för våra kunder och medarbetare högsta prioritet. Vi följer noga information och råd från myndigheter om covid -19 och vidtar löpande försiktighetsåtgärder för att förebygga och för att säkerställa att våra kunders och medarbetares hälsa samt minimera oro och risk för smittspridning.

Säkerhet
Terapeuter/medarbetare med förkylningssymtom stannar hemma.
Alla medarbetare håller en god handhygien.
Till varje behandling tillhandahålls engångsartiklar så som bänkpapper, handsprit, handdukspapper, våtservetter, plasthandskar och munskydd.
Vi erbjuder även alla nya kunder munskydd vid behandling för ökad säkerhet.
Förutom att behandlingsbänk och behandlingsrum rengörs efter varje kund så sker systematisk avtorkning av gemensamma ytor.

Avbokningspolicy
Vi har under pandemitider tagit bort avbokningstiden gällande din behandling om du känner att du inte är helt frisk, eller uppvisar annat symtom som kräver försiktighetsåtgärder.
Vanligtvis gäller avbokning 24h innan bokad behandling.
Dock behöver du ändå avboka din tid om du avser att inte nyttja din bokade tid. Vi hjälper dig gärna att omboka din tid utan extra kostnad.
Bokningar som ej avbokats kommer debiteras till 50% av priset för behandlingen. Vi ser gärna och är tacksamma för att du hör av dig i god tid och respekterar vår avbokningspolicy.

I situationer som denna är det viktigt att hålla sig lugna och följa myndigheternas riktlinjer och rekommendationer. Tillsammans kan vi göra stor skillnad genom att inte vistas i publika miljöer om vi inte känner oss friska, samt hålla en god handhygien.

Vi håller öppet som vanligt och ni är varmt välkomna att höra av er för tidsbokning eller rådgivning.

Ta hand om er!
Mvh Evexia